The Body Shop Blush 01 Petal

Baked oogschaduw, blush, bronzer… Noem maar op! Als ik ergens een ‘gebakken’ make-up product zie ben ik verkocht. En tja, dat gebeurde ook bij deze blush van The Body Shop. Deze blush komt uit de Baked to Last collectie. Hier zitten niet alleen blushes in, maar ook prachtige oogschaduws. Lees verder voor de review van deze blush!

De blush is verkrijgbaar in twee mooie kleuren. 01 Petal en 02 Coral. Ik heb de kleur Petal. Dit is een mooie lichtroze kleur met een lichte peachy highlighter. Dit is een gebakken blush. Dat betekent dat de blush niet geperst is, maar is gebakken. Baked producten hebben trouwens altijd zo’n mooi swirly patroontje, wat het product natuurlijk nog éxtra mooi maakt.

De verpakking van deze blush is simpel, maar clean. Het product zit in een doorzichtige, plastic verpakking. Op de deksel staat het logo van The Body Shop gedrukt. De verpakking voelt trouwens heel stevig aan, fijn! Ik vind de verpakking zelf heel mooi.

Deze blush bestaat uit twee kleuren. Een mooie zoete, roze kleur en een lichte peachy highlighter. Je kan de kleuren apart dragen, maar ook gewoon door elkaar mengen en dan opbrengen. Als je de kleuren apart gebruikt kun je eerst de roze kleur op je wangen aanbrengen, en de lichte kleur als highlighter gebruiken. Als je de kleuren door elkaar gebruikt krijg je een mooie lichtere kleur blush. Eigenlijk is dit dus een 3-in-1 blush! Beide kleuren hebben trouwens een mooie glans.

Het pigment van de blush is ook in orde. Niet mindblowing, maar wel genoeg. De blush geeft een mooi, subtiel en lief effect. Een perfecte kleur voor de zomer!

Ik ben helemaal gek op deze blush. Ik heb dit product al een paar keer gebruikt, en het bevalt me nog steeds goed! Als je toch niet zo van roze houdt, kan je ook eens in de winkel kijken naar de Coral kleur. Die is ook heel mooi!

Deze blush kost 15 euro. Natuurlijk wel wat duurder dan een budget blush, maar zeker de moeite waard om eens te proberen!

Bye!

Sophie

Advertenties

4 thoughts on “The Body Shop Blush 01 Petal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s