Review: The Body Shop Honey Bronze bronzer

IMGP7392

Misschien is bronzer nu niet het make-up product waar je in deze koude dagen gelijk aan denkt. Toch is bronzer in de winter een fijn product voor de sneeuwwitjes  onder ons, want je kan dan toch subtiel een zongebruind kleurtje aan je huid geven, zonder een retourtje Bali te boeken. Vandaag laat ik jullie deze bronzer zien die ik heb gekocht bij The Body Shop (toen het nog veel warmer was!)

IMGP7393

Ten eerste vind ik de verpakking van deze bronzer echt heel mooi! Het gouden logo en de bruine kleuroverloop zien er prachtig uit. Ook als je de verpakking open maakt komt er iets moois tevoorschijn…

IMGP7400

IMGP7398

Op de bronzer zelf is een mooie honingraat print gedrukt. Het ziet er zo toch heel vrolijk uit? Ik hoor de bijtjes al bijna aan komen zoemen…

IMGP7397

Ik heb de kleur 03. Deze kleur is heel licht en is dus perfect voor mensen met een lichte huidskleur. Doordat dit een matte bronzer is kan je je gezicht ook subtiel shapen (vormgeven) onder bijvoorbeeld je jukbeenderen voor de illusie van een slanker gezicht. Deze bronzer is trouwens niet op dieren getest (net als alle andere producten van The Body Shop).

IMGP7403

De bronzer geeft genoeg kleur af (geen Snooki gezicht please…). Wel is de bronzer een tikkeltje oranje, hoewel deze foto dat wel erger benadrukt. De kleur van de bronzer is net goed. Verder is de structuur van de bronzer ook fijn. Niet te zacht, maar ook niet te hard. Deze bronzer is dus goedgekeurd!

De Honey Bronze bronzer van The Body Shop kost €14,50. De bronzer is in drie kleuren te koop: 01, 02 en 03.

Advertenties

3 thoughts on “Review: The Body Shop Honey Bronze bronzer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s