Persoonlijk: Photo Diary December 2012

beginfoto

Ik had al heel vaak op andere blogs gezien dat ze elke maand (of elke week) een photo diary deden, en omdat ik nu sinds kort een nieuwe telefoon heb die wél goede foto’s maakt leek het me leuk om ook elke maand een photo diary te maken. Dus hier is mijn eerste photo diary van de laatste maand van 2012. Enjoy!

Collage1

Links: Herôme Pune is zo’n mooie nagellak! Alleen jammer dat ‘ie niet meer te koop is.. Rechts: Mijn nieuwe iPhone hoesje met konijnenoortjes is zo leuk en schattig!

PicMonkey Collage2

Links: Ik had een tijdje geleden iPhone hoesjes besteld bij miniinthebox en die waren aangekomen. Ik vind vooral het cassetteband hoesje heel tof! Rechts: Ik keek even uit het raam naar buiten en zag deze wolken. Mooi!

PicMonkey Collage3

Links: En het regende weer eens in Nederland. Gelukkig zat ik lekker droog en warm binnen! Rechts: ‘S avonds lekker op de bank gekropen in mijn PJ’s en naar The Voice Of Holland kijken. Kan je zien wie er nu optreedt?

PicMonkey Collage

Links: Lekker gebakken eitje als lunch! Rechts: De mini-kerstboom op mijn kamer staat weer! De klokjes-slinger vind ik altijd het leukst in de kerstboom.

PicMonkey Collage4

Links: Ik had ’s avonds een kerstgala op school en mocht als kerstcadeau mijn haar laten doen bij de kapper. Het is echt heel mooi opgestoken! Rechts: Mijn konijn loopt nog lekker fit door de tuin, ook al is ze al 8 jaar!

PicMonkey Collage5

Links: De laatste tekenles! Dit maakte ik die les. Rechts: Ik krijg maar geen genoeg van het nieuwe album van The Script: #3. Elke keer als ik ernaar luister krijg ik meer zin in het concert van 25 januari!

PicMonkey Collage6

Links: Deze nail-art maakte ik met kerst. Het was echt een enorm priegelwerk, maar ik vind het resultaat wel heel leuk (zie dit artikel)! Rechts: Eerste Kerstdag waren we bij mijn opa en oma en ze hadden weer hun kerstboom staan. Ik vind dat de boom altijd zo mooi versierd is!

PicMonkey Collage7

Links: Een nieuw vest bij H&M gekocht. Lekker warm en een super leuk winters patroontje! Rechts: Nieuwe ring bij Six gekocht! I love it <3

PicMonkey Collage8

Links: Kaarsjes aangestoken op mijn kamer. Dat ziet er altijd zo gezellig uit! Rechts: Nieuwe parfum van The Body Shop! Hij ruikt heerlijk naar kersenbloesem!

PicMonkey Collage9

Links: Ik wil mijn kamer graag veranderen. Mijn hele kamer is nu paars, maar ik wil het wat neutraler met bruintinten hebben. Eerst dus de muur schilderen! Bye bye paarse muur! Rechts: En als we dan toch bezig zijn ga ik maar gelijk het koper van m’n bed oppoetsen. Wat een verschil!

PicMonkey Collage10

Links: Op oudejaarsavond kunnen zelfgebakken oliebollen van mijn moeder natuurlijk niet missen! Lekkuurr! Rechts: HAPPY NEW YEAR! En nogmaals een geweldig 2013 allemaal!

Oh, en deze foto’s heb ik allemaal gemaakt met instagram. Als je me op instagram wilt volgen, mijn naam is bonjoursophiee. Of je kan me volgen door op onderstaande knop te klikken!
<span”>Follow @bonjoursophiee

x Sophie

Advertenties

8 thoughts on “Persoonlijk: Photo Diary December 2012

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s