Over mij

Hallo daar!

Leuk dat je op mijn blog bent gekomen! En je hebt op deze pagina geklikt omdat je vást nieuwsgierig bent naar wat meer informatie over mij. Daar kan ik je wel mee helpen!

DSC_0885b

Ik ben dus Sophie, de ‘eigenaresse’ van bonjourgoodbye. Ik ben 16 jaar en ik zit op 5VWO. Ook ben ik een deel van een (twee eiige)tweeling. Verder hou ik van schrijven, lezen, afspreken met vrienden en fotograferen. Ik ben met bloggen begonnen omdat ik het altijd heel leuk vond om op andere (beauty)blogs rond te kijken. Op een gegeven moment dacht ik: dat kan ik ook! En toen was deze blog geboren. Ik heb natuurlijk ook nog een heleboel andere hobby’s. Zo vind ik het leuk om af en toe iets te tekenen en zit ik al ruim 8 jaar op kunstschaatsen. In de zomer is de ijsbaan gesloten, dus dan ga ik vaak skeeleren. Voor nog een beetje extra beweging ga ik ook wel eens een dagje shoppen met vriendinnen. Shoppen is ook een sport, toch? Mijn leven is ook niet compleet zonder muziek. Ik luister vaak muziek van The Script, Bastille, Fun., Imagine Dragons, Two Door Cinema Club en John Mayer.

Ik denk dat ik nu al aardig wat heb verteld over mijzelf. Als je mij een heel interessant persoon vindt en meer over mij wil weten kun je ook nog mijn persoonlijke artikelen lezen. Deze kun je hier vinden.

Als je verder nog vragen hebt kan je altijd mailen naar bonjourgoodbye@hotmail.nl

Liefs, Sophie

Pssst: Vergeet me niet te volgen op Bloglovin!
Advertenties

10 thoughts on “Over mij

  1. Super grappig: ik ben Sophie, ik ben 15 jaartjes jong, ik zit op 4VWO en ik ben een deel van een (twee eiige) tweeling. Dat ben ik dus ook allemaal haha. Ik heet ook Sophie, ook 15, ook twee-eiige tweeling en ook 4 vwo. :) Ik ga nu even je blog bekijken!:)

  2. Beste Sophie,

    Ik kan geen email adres vinden waar ik dit naar kan sturen dus ik doe het zo. Ik kwam je foto’s tegen op een profiel van ene Vera S of Alyssa S zoals ze zich ook noemt. Zij maakt gebruik van jouw foto’s en ik wilde dit graag even melden. Ook mijn foto’s heeft ze gebruikt zonder toestemming. http://www.luuux.com/node/3640469?blog_id=99863
    Je moet zelf weten wat je er mee gaat doen, maar je kan het artikelen rapporteren en dan wordt hij verwijderd.
    Met vriendelijke groet,
    Lara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s